Lämna feedback

Swea Hof

À la carte / Serverar Svenskt

 • Swea Hof hos Kyparn.se
 • Swea Hof hos Kyparn.se
 • Swea Hof hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön-Tors:
  13:00 - 23:00
  Fre:
  13:00 - 24:00
  Lör:
  13:00 - 23:00
 • Kontakt

  0317-204040

  Västra Hamngatan 3

  41117 Göteborg

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Avhämtning

  Uteservering

På restaurang Swea Hof, i hjärtat av Elite Plaza Hotel, är vi måna om att bevara vår svenska mattradition och tar vara på de råvaror som Västkusten har att erbjuda. Vi erbjuder en stor avdelning fisk och skaldjur från västerhavet så som ...

På restaurang Swea Hof, i hjärtat av Elite Plaza Hotel, är vi måna om att bevara vår svenska mattradition och tar vara på de råvaror som Västkusten har att erbjuda. Vi erbjuder en stor avdelning fisk och skaldjur från västerhavet så som exempelvis skaldjursplateauer, skaldjurstapas och dillkokta havskräftor, allt kombinerat med omsorgsfullt utvalda viner.

Vårt vinarkiv och övriga chambre separée erbjuder en unik miljö för privata middagar och inbjuder till olika sorters provningar, födelsedagskalas eller bröllop. Vi skräddarsyr er tillställning efter era önskemål.

Måndag till fredag serverar vi vår populära affärslunch som passar perfekt för dig som ställer lite högre krav på din lunch och vill njuta av god mat och service i vår vackra matsal. På lunchmenyn återfinns alltid husmanskost, fisk och skaldjur, förrätter och desserter, det finns garanterat något för alla.

Vi erbjuder catering för alla tillfällen, allt från den lilla lunchen på kontoret till den stora festen hemma i ditt kök där våra meriterade kockar lagar det ni vill ha. Vår serveringspersonal finns på plats om ni så önskar och sköter allt från stort till smått.

I vår klassiska cocktailbar Plaza Bar kan du sjunka ner i en skön fåtölj och beställa cocktails, Champagne och long drinks. På vår barmeny finns både kalla och varma rätter så som charkuteritallrik, räksmörgås, Caesarsallad, högrevsburgare och osttallrik.
Varmt välkommen!