Lämna feedback

Spisa Matbar

À la carte

 • Spisa Matbar hos Kyparn.se
 • Spisa Matbar hos Kyparn.se
 • Spisa Matbar hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  17:00 - 23:00
  Mån-Tors:
  18:00 - 23:00
  Fre-Lör:
  17:00 - 01:00
 • Kontakt

  0313-860610

  Övre Husargatan 3

  41122 Göteborg

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

Välkommen till den moderna matbaren Spisa på Övre Husargatan i Göteborg.

På Spisa hämtar vi vår inspiration från de franska, spanska och italienska lantköken. Hos oss kan ni äta mycket eller lite, ensamma eller tillsammans. Och naturl...

Välkommen till den moderna matbaren Spisa på Övre Husargatan i Göteborg.

På Spisa hämtar vi vår inspiration från de franska, spanska och italienska lantköken. Hos oss kan ni äta mycket eller lite, ensamma eller tillsammans. Och naturligtvis är ni välkomna in om ni bara vill ta ett glas.

Vår mat serveras på ett rustikt sätt direkt från kastruller, fat och karotter. Tillsammans beställer ni in flera olika rätter och delar dem med varandra, precis som på en trevlig familjemiddag någonstans på den sydeuropeiska landsbygden.

Dessutom serveras ”Hela Bordet.” –En fyra rätters-meny som du skapar själv genom att välja från de olika priskategorierna i menyn.

Ni kan välja mellan att sitta vid vår långa matbar eller i vår matsal. Vi har alltid lite platser som är avsedda för drop in gäster som vill äta eller dricka något gott fast de inte hunnit boka något bord.

På Spisa kommer vi även att göra en av de mest seriösa barsatsningarna på bra länge. I baren chefar Sylvain ”Sly” Suzeau (tidigare i baren på Familjen och på Bhoga) och tillsammans med Jacob är deras ambitioner skyhöga och målet är att slå sig in på "World’s 50 Best Bars" med konceptet (KÅK´TEJL).

Vi på Spisa hoppas att du vill ta med din familj och dina vänner för att umgås med oss, hos oss.

Smaklig Spis!