Lämna feedback

Familjen

À la carte

 • Familjen hos Kyparn.se
 • Familjen hos Kyparn.se
 • Familjen hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Mån-Tors:
  18:00 - 00:00
  Fre-Lör:
  17:00 - 01:00
 • Kontakt

  0312-07979

  Arkivgatan 7

  41134 Göteborg

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

Familjen öppnade hösten 2009. Efter ett antal mycket goda år med framgångar för både Kock & Vin och Björns Bar så tyckte vi att tiden var mogen för att utöka med ytterligare en restaurang som fyller ut tomrummet mellan våra befintliga re...

Familjen öppnade hösten 2009. Efter ett antal mycket goda år med framgångar för både Kock & Vin och Björns Bar så tyckte vi att tiden var mogen för att utöka med ytterligare en restaurang som fyller ut tomrummet mellan våra befintliga restauranger.

Restaurang Familjen är tänkt som ett utvidgat vardagsrum där alla skall känna sig välkomna. Den moderna storstadsmänniskan lever stora delar av sitt liv på krogen och det känns därför helt självklart att döpa restaurangen till Familjen. Värme, kärlek och hjärtlighet är några av de värderingar som skall prägla ett besök hos Familjen. Tanken är att man skall känna sig som en del av Familjen.

Modern Västsvensk Gastronomi är ledord som präglar den mat som skall serveras på Familjen. Man skall känna ett släktskap med Restaurang Kock & Vin men med ett mer rustikt anslag. Vi utnyttjar de goda kontakter vi upparbetat med odlare, fiskhandlare och köttproducenter som finns i vår närhet. Tanken är att låta den lokala tillgången av råvaror skall styra våra menyer. Detta kan leda till att vi ibland gör förändringar i menyerna på kort varsel. Vi hoppas att ni har förståelse för att vi gör så för att hela tiden kunna arbeta med vad det bästa som går att få fram av lokala råvaror.